ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Σάββατο: 09.00 - 15.00 & 16.00 - 18.00

Κυριακή: 09.00 - 15.00

Για την αποφυγή συνωστισμού, η ροή των επισκεπτών είναι ελεγχόμενη και έχει οριστεί ως μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός επισκεπτών ανά χώρο τα 20 άτομα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

Η φωτογράφηση στους χώρους του μουσείου απαγορεύεται.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του μουσείου απευθύνονται ως επί το πλείστον σε ομάδες μαθητών και προσαρμόζονται ανά βαθμίδα εκπαίδευσης. Πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 2244032020.

Διαβάστε περισσότερα για τα εκπαιδευτικά προγράμματα του μουσείου πατώντας εδώ.

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ

Χρήσιμες πληροφορίες για ΑμεΑ και εμποδιζόμενα άτομα

Μπορείτε να επισκεφθείτε τον Ι. Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου μέσω της ράμπας στη βορειοδυτική θύρα του συγκροτήματος, η οποία οδηγεί σε έναν από τους αύλειους χώρους του. Από εκεί, εισερχόμενοι από την βόρεια θύρα του προνάου, θα βρεθείτε στον χώρο υποδοχής και έπειτα στον κυρίως ναό.

Παρά τις προσπάθειές μας, οι εργασίες για την διασφάλιση της φυσικής προσβασιμότητας (ράμπα, αναβατόριο) δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί και ο κυρίως εκθεσιακός χώρος (αίθουσα Γ) δεν είναι προσβάσιμος από άτομα με κινητικά προβλήματα. Είναι πλήρως προσβάσιμος ωστόσο ο διαδραστικός πύργος στην αίθουσα υποδοχής, από όπου μέσω της «Αποκάλυψης», της ενότητας «Η Έκθεση Ψηφιακά» και των υπόλοιπων ενοτήτων του έχετε πρόσβαση σε όλα τα αντικείμενα, τα ερμηνευτικά μέσα, τις πληροφορίες και τις δράσεις του μουσείου.

Αντίστοιχη πληροφόρηση υπάρχει στις ψηφιακές εφαρμογές της αίθουσας πολυμέσων (αίθουσα Η). Για την πρόσβαση σε αυτό το τμήμα του συγκροτήματος, στο οποίο βρίσκεται και η τουαλέτα για ΑμεΑ, χρειάζεται να εισέλθετε από την βορειοανατολική θύρα του συγκροτήματος.

Μετακίνηση

Βρισκόσαστε στο ανατολικό τμήμα του νησιού, στο κέντρο του οικισμού της Λίνδου, 55 χιλιόμετρα νότια της πόλης της Ρόδου. Για την μετακίνησή σας μπορείτε να ακολουθήσετε το εθνικό και περιφερειακό οδικό δίκτυο προς τον προορισμό της επιλογής σας. Εναλλακτικά μπορείτε να αξιοποιήσετε τα εκδρομικά καΐκια που συνδέουν το λιμανάκι της Λίνδου με το Μανδράκι της Ρόδου.

Δρομολόγια λεωφορείων - Χρήσιμα Τηλέφωνα

Υπεραστικά & Αστικά Λεωφορεία Ρόδου
www.ktelrodou.gr
Τηλ. (+30) 2241027706, (+30) 2241075134

Χάρτης